Pensum på Rytmekons?

Ingrid Laut Ebbesen skriver:

Jeg har nu med stor interesse læst “Jazz i Reprisen” og har været/er aldeles bjergtaget. Jeg synes faktisk, at det er imponerende at bogen er i stand til at fange én som mig, der aldrig selv har været i “Reprisen”! Man bliver simpelthen fanget af den begejstring, idealisme og pionér-ånd som bogen fint gengiver at personerne og musikerne omkring stedet er i besiddelse af. Det skyldes helt sikkert din skarpsindige iagttagelsesevne og din entusiastiske og medrivende fortællestil. Hold da op, sikke et researcharbejde det har krævet! Det er sjovt at læse biografierne, men også de små citat-“indstik”, finder jeg fængslende. Og så elsker jeg alle fotos og illustrationerne.


Jeg læste Henrik Palles anmeldelse i søndags, som jeg synes er fin , men jeg er ganske uenig med ham på overordnet to punkter. Det ene, at han finder det irriterende at de samme “vidneudsagn” bliver gentaget. Sådan læste/følte jeg det ikke. Tværtimod synes jeg, at det medvirker til nuancering. Det andet er det han skriver om formatet og spalteopsætning. Jeg er VILD med formatet, og spalternesynes jeg kun bidrager til overskuelighed. Da jeg læste bogen fik jeg den tanke,at bogen måtte kunne være en kæmpe inspiration for nutidens unge musikere. Ja, men jeg kunne da sagtens forestille mig at den kunne være en del af pensum på “Rytmisk Konservatorium” – altså helt ærligt! Kanonagtigt!

Så til slut: tusind tak for en spændende, lærerig og skøn læseoplevelse! Og selvfølgelig til lykke med udgivelsen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *